Diensten en service  >  Herhaalrecepten

Herhaalrecepten

Herhaalreceptenlijn; 24 uur per dag/7 dagen per week

Met de huisartsen van beide gezondheidscentra is afgestemd dat de herhaalrecepten het beste kunnen worden aangevraagd via de apotheek. De apotheek zorgt ervoor dat uw huisarts de aanvraag beoordeeld voordat het wordt afgeleverd.

Als u daar zelf de voorkeur aangeeft dan kunt u de aanvraag ook direct doen bij uw huisarts (of het gezondheidscentrum): telefonisch, via de website van het gezondheidscentrum of mondeling aan de balie.

Heeft u een huisarts buiten Zevenkamp dan moet u de aanvraag direct bij uw huisarts doen.

Zorg ervoor dat herhaalrecepten op tijd worden aangevraagd !!!! Als u uw medicijnen voor 11 uur aanvraagt , ligt de medicatie normaliter de volgende werkdag na 14 uur klaar in de apotheek

Klik hier voor het schema waarop u precies kunt zien wanneer de medicijnen klaar liggen, afhankelijk van  het moment dat u de aanvraag doet

WELKE HERHAALPROCEDURES ZIJN ER BIJ DE APOTHEEK ?

  • via deze website; gebruik de button rechts in het scherm "HERHAALRECEPTEN"
  • via de herhaaltelefoon van de apotheek; telefoonnummer 088-0800200

In beide situaties moet u uw geboortejaar opgeven en het nummer dat op het etiket staat van het medicijn dat u wilt aanvragen.

Als u dat gemakkelijker vindt kunt u de aanvraag ook doen in de apotheek zelf, aan de balie. Hiervoor kunt het best de medicijnen die u nodig heeft aankruisen op het medicatie-overzicht dat u van ons kunt krijgen.
Apotheek Zevenkamp

Imkerstraat 35
3068GX Rotterdam
T: 010-4553472
F: 010-4207280
E: info@apotheekzevenkamp.nl Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.30-17.30
dinsdag en donderdag 7.30-17.30
(7.30-8.30 rode dienstdeur rechts van hoofdingang)